Door gebruik te maken van de website van " Club MINI Minds" ga je akkoord met de volgende regels, die van toepassing zijn op berichten, profielinformatie, avatars (gebruikersafbeeldingen), onderschriften en willekeurig andere mogelijke bijdrages.

Wie structureel en/of moedwillig tegen de huisregels ingaat, loopt het risico de toegang tot de website ontzegd te worden. Anderzijds, maak je niet te druk als er een keer iets van je posts aangepast, op slot gezet of verwijderd wordt. Om één en ander een beetje ordelijk te houden, wordt er soms opgetreden door een moderator. Vraag je je af waarom een bepaalde maatregel is genomen, mail deze vraag dan aan het bestuur.

 

Behandel anderen met hetzelfde respect waar je zelf ook mee behandeld wilt worden zelfs als de ander dat niet doet. Plaats geen opmerkingen die kwetsend of storend zijn.

Plaats niet ongevraagd opmerkingen over typefouten, dubbele berichten, schrijfstijl, etc. Gaan berichten tegen deze huisregels in, maak dan gebruik van de mogelijkheid om een bericht te melden aan iemand van het bestuur. Deze zullen, indien noodzakelijk, het gepaste gevolg geven.

Omdat onze sponsors belangrijk zijn voor onze club willen we jullie vragen om indien er ooit kritiek zou komen op één van onze sponsors, jullie deze kritiek eveneens willen uiten met het nodige respect en beleefdheid.We willen hiermee dus absoluut niet zeggen dat jullie geen kritiek mogen geven, in tegendeel zelfs, jullie mening is voor ons ontzettend belangrijk, maar dat jullie dan even een onderbouwde uitleg geven over wat of hoe. (Steeds in het achterhoofd houden dat kritiek geven snel en makkelijk is, maar dat de vraag : " wat wil je eraan veranderen of hoe zou jij het doen?" het gevolg is.)

 

Door het "live" karakter van de berichtenwisselingen/gedachtenwisselingen op deze site is het niet mogelijk voor ons om voor berichten, voordat ze geplaatst worden, na te gaan of ze aan deze regels voldoen. Als je van mening bent dat iemand iets heeft geplaatst dat in strijd is met onze huisregels, of om een andere reden onze aandacht vergt, stuur dan een persoonlijk bericht/mail naar een moderator / administrator. We hebben uw hulp nodig om de kwaliteit van het forum hoog te houden.

 

Er staat al heel veel op deze website. Maak dus gebruik van de zoekfunctie om je vragen te beantwoorden voordat je ze stelt.   De zoekfunctie van de website en een zoekmachine als Google kunnen hierbij een waardevol hulpmiddel zijn.

 

Hetzelfde bericht op twee of meer plekken neerzetten wordt cross-posten genoemd. En, dat is niet de bedoeling. Cross-posten is niet toegestaan en zal resulteren in het verwijderen van de extra berichten. Let hier op bij het kiezen van een geschikte plek voor uw bericht.

 

Geef je forum-topics een duidelijke titel. Beperk je tot een enkel onderwerp per topic. stel niet meerdere, ongerelateerde vragen tegelijk. Hierdoor gaan verschillende onderwerpen door elkaar lopen, wat de overzichtelijkheid niet ten goede komt.

 

Adverteren via deze website is niet toegestaan. Wenst u dit toch te doen, richt dan uw vraag tot het bestuur.

 

De voertaal van dit forum is Nederlands. Bent u de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig en wilt u toch in contact komen met gebruikers van dit forum, dan mag u een bericht in de engelse taal plaatsen.

 

The official language for this bulletin board is Dutch.

If you are not able to post in Dutch, but you do want to get in contact with users of this board, you may post a message in English, as most Dutch people are capable of understanding written English.

 

Plaats geen persoonlijke informatie uit "het echte leven" zoals telefoonnummers, huisadressen of kentekens, van uzelf of van anderen.

 

Vulgaire of onbeschofte taal (of sexueel getint)/materiaal is niet toegestaan en zal dan ook onmiddellijk worden verwijderd.

We proberen op dit forum een omgeving te handhaven die geschikt is voor alle leeftijden. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer u deelneemt aan discussies.

 

Politieke en religieuze discussies zijn niet toegestaan op deze website.

 

Plaats geen materiaal of links naar materiaal waar auteursrechten op rusten (artikelen, video, audio, boeken, etc.) waarvoor u geen toestemming hebt om het te verspreiden.

Het plaatsen van het gehele artikel, zelfs onder vermelding van de bron, is een schending van het auteursrecht.

 

Het is mogelijk om onder de berichten die je achterlaat op het forum een zogenaamd onderschrift te laten plaatsen. Onderschriften krijgen een beperkte ruimte op deze site, zorg ervoor dat je onderschrift binnen deze ruimte past. Bij het aanmaken van een onderschrift heb je de mogelijkheid om te controleren hoe het wordt weergegeven. Maak van je onderschrift iets positiefs; concentreer je op leuke dingen. Onderschriften zijn verder onderhevig aan dezelfde regels als de rest van uw bijdrages op deze site.

 

Elke gebruiker mag één account aanmaken. Als je je gebruikersnaam wilt aanpassen, neem dan contact met ons op. We kunnen dan zeer waarschijnlijk je naam aanpassen met behoud van je profieldata en berichten. We zullen je daarbij wel vragen om de naamswijziging en je oude naam te vermelden in je onderschrift, in verband met de leesbaarheid van bestaande berichtwisselingen.

 

De uiteindelijke beslissing over situaties ligt altijd bij de forumleiding. Heb je een probleem met een ingreep van een moderator, beklaag je dan direct bij hem of haar, via een persoonlijk bericht of een email.

Wij, het bestuur en de moderators, zijn ook niet vrij van fouten en wensen deze in dat geval dan ook op een correcte wijze recht te zetten zonder dat de sfeer verziekt wordt door ongepaste uitlatingen.

 

We zijn ons ervan bewust dat mensen soms onze site moeten of willen verlaten. We verwijderen in dat verband echter nooit accounts of berichten geplaatst op deze site. Door je bijdrages op deze site te plaatsen, geeft je ons impliciet het recht om je bijdrages elektronisch te publiceren. Alle bijdrages aan deze site zijn onderdeel van deze site, ook als jij dat niet meer bent. Je mag altijd het verzoek indienen om bepaalde bijdrages te laten verwijderen, maar het is onze beslissing of en wanneer bijdrages van onze site verwijderd worden. Als je niet langer geassocieerd wil worden met deze site, dan is het mogelijk om je account te laten sluiten en je profiel te laten "anonimiseren" door zaken als onderschrift, avatar en email-adres te verwijderen. Onder geen beding zullen we de account in dat geval heropenen of weer "in ere herstellen"; wilt u toch terugkomen, dan zult u een nieuwe account moeten aanmaken.

 

July 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

By registering, you agree to the ForumRules of Club MINI Minds.