Voorjaar 2012 ... info omtrent een MINI-treffen te Saalbach Oostenrijk bereikt ons Belgenland en bij enkele MINI-liefhebbers ontstaat een kriebel.

Stel u voor: mooie kronkelende bergwegen, georganiseerde activiteiten , een leuk hotel, op tijd en stond iets lekkers om de innerlijke mens te verwennen en dit alles met als centrale gast onze MINI's.
Na enig over en weer mailen worden de nodige reservaties gedaan en is het wachten tot begin juli '12.

Plots was de dag van vertrek daar en niemand kon toen vermoeden wat het resultaat van deze 7-daagse zou worden. Vanaf het eerste moment zat het juist. De groep accordeerde perfect en ieder werd gerespecteerd in zijn doen en laten, de puzzel viel telkens als vanzelf in mekaar. Het 'groepsgevoel' was ontegensprekelijk aanwezig en plots was daar de naam Club MINI Minds. Broeide deze naam reeds in een bepaalde geest of was het een ingeving van het moment ? Tot op heden een onopgelost raadsel ....
Wat we wel weten is dat het 'groepsgevoel' met de minuut sterker werd en dat het besef groeide dat dit niet zomaar een reisje ging blijven. Hier was iets ontstaan.

Na terugkomst in België bleef het 'groepsgevoel' bestaan en zelfs groeien.
Al snel vervoegden ons nog enkele MINI-liefhebbers. Een activiteit hier, een ritje naar ginder, een frietje gaan eten daar, telkens weer borrelden er ideeën om samen te kunnen zijn en op een leuke wijze onze tijd te spenderen.

En toen vielen de meest serieuze en gecompliceerde vragen:

  • " Waarom richten we geen club op ? "
  • " Waarom laten we niet elke MINI-liefhebber meegenieten ?"

Na talloze bijeenkomsten en telkens de koppen bij elkaar te hebben gestoken is er dan in de herfst van 2012 beslist alles voor te bereiden om begin 2013 te kunnen starten met Club MINI Minds.

July 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

By registering, you agree to the ForumRules of Club MINI Minds.